O nama
PortfolioBlogKontakt
+385914826490Zatražite ponudu

U današnjem zahtjevnom svijetu produkcije medijskog sadržaja, jedna je osoba zadužena da sve teče glatko i da se premoste eventualni problemi tijekom snimanja. Taj 'nevidljivi junak' je fixer, osoba koja dobro poznaje lokaciju, logistiku ima u malom prstu, na brzom je biranju članovima tima, rješava prepreke i uvijek je informirana o svemu što se događa.

Fixer u Hrvatskoj, a posebno u Dubrovniku, za kojeg moramo naglasiti kako je jedna od najpoželjnijih i najatraktivnijih lokacija za snimanje, zanimanje je koje nije toliko učestalo pa sam, nakon dugogodišnjeg iskustva na televiziji, u produkciji i montaži, ali i medijima te komunikacijama, odlučila potencijalnim klijentima ponuditi fixer uslugu. A kada se snima u inozemstvu, nema boljeg kontakta i veće pomoći od – dobro upućenog lokalca!

ZAŠTO ODABRATI MARIPU KAO FIXERA NA TERENU?

Iza mene je više od 15 godina iskustva rada na televiziji i pred kamera kroz koji sam upoznala svijet produkcije i sve potrebno za ostvarenje rezultata. Jedan od mojih najvećih klijenata je RTL Hrvatska s kojim surađujem već godinama. Samo neki od mojih angažmana su:

  • TV reporter za RTL Direkt
  • TV reporter RTL Danas, jednu od najgledanijih informativnih emisija
  • Angažman u Exkluzivu u Modnom sudu

Trenutno pokrivam jug Hrvatske i susjedne zemlje, a uz najnovije vijesti najzanimljivije priče, intervjuiram celebrityje (ponosno ističem kako sam svojom ekspertizom i networkingom došla do mnogih slavnih osoba) te pokrivam i lifestyle aspekt: dugo vremena kroz angažman u Exkluzivu, a danas kroz podcast Ženska strana s Marijom Pajić.

Istaknula bih i višegodišnju suradnju s jednom od najvećih i najstarijih medijskih kuća u Hrvatskoj, Styrijom i Večernjim listom, gdje sam stalna suradnica za magazin Diva.

Svaki od spomenutih angažmana pridonio je mojoj stručnosti i usavršavanju u svemu što jedan fixer treba imati: od izrade scenarija preko osmišljavanja sadržaja do montaže i postprodukcije. Istaknut ću samo neke od projekata na kojima sam radila te koji su doživjeli fantastične reakcije publike:

  • Producentica i scenaristica kampanje 'Doživi domaće' u 1. sezoni
  • Kuhinja babe Eve
  • Izrada i osmišljavanje scenarija za Boom Box, Atlantic, Poklikliniku Vukas, Yello, BabyBirdy…

Da bi snimanje prošlo neometano, a želje bile ispunjene, vjerujem kako fixer treba iznimno dobro poznavati okolinu u kojoj se nalazi, kao i lokalne organizacije i pojedince. Istaknula bih jak networking koji se nalazi iz Maripe, posebno vidljiv kroz brojne suradnje s Turističkom zajednicom – od PR aspekta do organiziranja evenata.

MARIPA: FIXER BR. 1 ZA DUBROVNIK

U svijetu gdje svaki kadar čini razliku, fixer je taj koji pomaže da svaka scena bude savršeno snimljena. Kada je u pitanju Dubrovnik i hrvatski jug, agencija Maripa izvrstan je spoj koji na jednom mjestu donosi ekspertizu, kvalitetu i mnoštvo kontakata.